Despre RCC

Remote Control Competition (RCC) este o competiție inginerească organizată de către BEST Timișoara, care vizează dezvoltarea studenților pasionați de proiectare, având ca scop testarea abilităților practice și analitice ale acestora.

Remote Control Competition

5 Echipe

RCC poate fi recunoscut drept evenimentul care îi provoacă pe inginerii de mâine să rezolve probleme interdisciplinare. Această competiție propune astfel implicarea a 5 echipe formate din maxim 4 studenți, care vor avea drept provocare proiectarea unei mașinuțe 3D în CAD, după specificațiile noastre, punându-se accent pe soluția constructivă aleasă de aceștia. Mașinuța astfel proiectată va fi adusă la realitate cu ajutorul tehnologiei de printare 3D.

4 Săptămâni

Timpul alocat este de 4 săptămâni, la finalul cărora mașinuța trebuie să respecte anumite criterii de stabilitate, rezistență și mobilitate. Acestea vor fi testate prin parcurgerea unui traseu cu obstacole.

Dacă îți place proiectarea și vrei să vezi cum ideile și conceptele tale prind contur în realitate, dacă nu îți e frică să întâmpini orice provocare cu o soluție ingenioasă și dacă te simți pregătit să lucrezi într-o echipă de oameni care au aceleași aspirații ca și tine, RCC este ceea ce cauți!