ZF Group

In 2015, TRW Automotive a fost achizitionata de furnizorul global de componente auto, ZF Friedrichshafen AG. ZF Group este un dezvoltator si producator de sisteme de siguranta active si pasive ce deserveste toti producatorii majori de vehicule la nivel mondial, cu o amprenta geografica ce include fabrici in mai mult de 20 de tari. Aceasta sustine 22 de centre tehnice si 13 piste de testare, de pe pietele vitale din intreaga lume.

Tendintele in domeniul sigurantei auto se schimba rapid iar convergenta sistemelor de siguranta active si pasive a devenit fundamentul pentru functiile de conducere asistata. ZF Group deja furnizeaza multe functii semi-automate si de asistare sofer precum sisteme de control al vehiculului, asistenta la pastrarea benzii de circulatie, detectarea unghiului mort, asistenta la schimbarea benzii de circulatie,asistenta de urgenta a directiei, asistenta de urgenta la franare si avertizare risc coliziune.

In Romania, ne aflam din aprilie 2004, ne gasiti in Timisoara, Marghita, Lupeni, Oravita, producem volane si asamblam module de airbag.

Nutechnologies este o companie ambitioasa, constituita in anul 2012 si specializata in promovarea echipamentelor industriale inovative: imprimante 3D, scanere 3D, sisteme laser pentru taiere, sudura, marcare 2D sau 3D. Suntem reprezentantul tehnic si comercial autorizat in Romania al urmatorilor producatori:

  • Stratasys – leaderul mondial in productia de imprimante 3D profesionale
  • ZEISS Optotechnik – leaderul european in productia de scanere 3D profesionale
  • Sisma – leaderul pietei italiene de sisteme laser

Electri Still

Electric Still, fondată în 1991 în Timișoara, a avut de la bun început ambiția de a fi mereu în fruntea firmelor care prestează servicii de calitate.

Prin promptitudinea executării lucrărilor, calitatea serviciilor prestate, seriozitatea și amabilitatea personalului, grija și respectul față de toți colaboratorii, Electric Still a reușit să devină o companie recunoscută pe plan local, și nu numai.

Electric Still a fost printre primele firme în zonă care au folosit routerele mecanice, urmate natural de epoca laserelor, apoi mașinile de debitat cu jet de apă, laserul de debitat și laserul de marcat – tip YAG.

În prezent, activitatea se desfășoară în sediul propriu, cu utilaje moderne de înaltă tehnologie.

Scopul nostru actual este să oferim clienților noștri servicii de calitate realizate cu cele mai noi tehnologii și la prețuri competitive în cele două direcții principale de activitate: producția publicitară și prelucrările cu tehnologii neconvenționale.